Harp kopen of huren

Harp – Huren – Verhuur – Koop – Verkopen – Huurkoop – Inkoop – Reparatie – Intonatie – Harpen

Huren – Verhuur
Harpiste Regina Ederveen heeft zo’n 15 harpen in de verhuur. Als u wilt beginnen met harp spelen, maar nog niet meteen een harp wilt kopen, waarom dan niet eerst een harp huren? Wij kijken de harpen voor verhuur eerst na. De prijzen liggen rond de 39,50 euro per maand (pedaalharpen andere prijzen). Lees verder de voorwaarden van huren, klik hier.

Huurkoop (kopen na een tijdje gehuurd te hebben) is mogelijk bij harphuur. Op het moment dat u koopt, wordt de helft van het reeds betaalde huurgeld teruggestort (tot een maximum van het aanschafsbedrag minus borg). De aanschafsprijs wordt vastgesteld bij het begin van de huur, en wordt niet tussentijds verhoogd.

Koop – Verkoop
U kunt de meeste harpen die op de site staan, kopen zonder eerst gehuurd te hebben. De aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, en vanwege de aantrekkelijke prijzen, zijn de harpen vaak snel verkocht!
Als er een harp te koop/te huur komt, staat die hieronder omschreven. Staat er momenteel geen harp bij, neemt u gerust vrijblijvend contact op als u een harp zoekt, wij kijken dan voor u uit. Enkele voorbeelden van verkochte en verhuurde harpen ziet u hieronder.

Inkoop
Indien u uw eigen harp wilt verkopen, dan is Regina Ederveen mogelijk geïnteresseerd deze van u in te kopen. Neem gerust contact op, vertel uw gegevens en graag ook wat foto’s van de harp.

Reparatie – Intonatie
U kunt ook uw eigen harp bij ons brengen voor reparatie. Probleempjes als rammels, haakjes die niet goed lopen, intonatie e.d. kunnen wij voor de meeste harpen over het algemeen oplossen. De kosten zijn 50,00 euro incl. 21% btw per uur, wij overleggen met u vantevoren over uw budget. Voor enkele foto’s van reparaties, klik hier.

Instructiefilmpje snaar opzetten en andere tips
Is een snaar geknapt, en wilt u een nieuwe opzetten? Kijk hiervoor, en voor allerlei andere handige harptips, op de pagina Harp Hand-ig.

Regina werkt op afspraak via Contact. Op zondag is de harpshop gesloten.
Voor elke huurder of koper, ligt er een leuke verrassing klaar!