Ashirah Lo

Joodse liederen toegelicht
door Robert la Boresa – zang, fluit, gitaar, voordracht en Regina Ederveen – harp

Het duo zingt en speelt liederen uit het rijke ‘Joodse Liedboek’ en licht de Hebreeuwse teksten toe… Liederen uit de liturgie, over de sabbath, maar ook folksongs en seculiere poëtische teksten. De performance wordt ondersteund met beelden uit de beamer.

Ashirah Lo – Moge ik zingen tot Hem

Het programma bestaat uit een afwisseling van zang, fluit en gitaarspel door Robert samen met het harpspel van Regina. Ook klinkt er solozang, soloharp, zang en gitaar, harp en zang, harp, gitaar, fluit en harp, zangduo of harp en gitaar (zonder zang…). Een heel gevarieerd geheel!

Robert licht de inhoud van de liederen toe met prachtige anecdotes, Joodse witzes (humor) en achtergrondinformatie, op een manier gebracht een woordkunstenaar eigen! Beamerbeelden maken het geheel af.

Technische details programma: Het programma bestaat uit 45 minuten voor de pauze en 30 minuten na de pauze. Ook kan het programma in een keer worden vertoond, dan duurt het 1 uur en 15 minuten. Bij de muziek wordt gebruik gemaakt van een beamer waarop mooie bijpassende beelden te zien zijn. Alle apparatuur (ook bescheiden geluidsversterking indien nodig) wordt door het duo zelf meegenomen. Voorafgaand aan het concert krijgen de aanwezigen een programma, met daarop de titels van de muziekwerken die gespeeld worden.

Klik hier voor de biografieën van Robert la Boresa en Regina Ederveen.

Een uniek programma geschikt voor koffieconcerten, lezingen, bezinningsweekenden, speciale thema-avonden in de kerk en zo meer! Iets meer info, klik hier.

Reeds meerdere malen uitgevoerd!
Wilt u ons boeken? Neem dan contact op.