Harpiste Regina Ederveen

Beste heer, mevrouw,

u bent een van de contactpersonen van uw theater, zaal of podium.
Vandaar dat ik u mail. Ik ben Regina Ederveen, professioneel harpiste, met veel ervaring.

Zou het niet mooi zijn om op een van uw concerten de harp te laten horen?

U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

 
 

1) ‘Weg van de harp’

harp solo concertprogramma over Rosa Spier door Regina Ederveen

Regina laat in dit concertprogramma fragmenten horen uit de aangrijpende maar vaak ook humoristische brieven en dagboeken die door harpiste Rosa Spier (1891-1967) zelf zijn geschreven. Ze gaan over haar roerige leven, haar ervaringen met de harp en de medemens. Dit alles wordt afgewisseld door prachtige harpsolo’s die Regina laat horen op haar gouden pedaalharp uit 1911. Foto’s van Rosa Spier zijn te zien op ’t podium of via de beamer. Met vooral veel gevarieerde muziek, van Barok tot Flamenco!
Dit programma is al vaak uitgevoerd met veel succes.
Meer info hier: https://www.reginaederveen.nl/nl/muziek/weg-van-de-harp/

 

2) ‘A Celtic Harp Dream’

keltisch harp solo concert door Regina Ederveen

Regina Ederveen bespeelt haar prachtige keltische harp, gebouwd uit puur walnoot hout. De fluwelen klanken en ijle boventonen brengen u in natuurlijke sferen. Regina neemt u mee op een reis door de Renaissance, waarin ze als rondreizend harpist koningen en knechten ontmoet en haar verhalen, gebaseerd op ware feiten, afwisselt met vooral veel harp solo muziek. Dit programma is ontvangen met een staande ovatie!
Meer info hier: https://www.reginaederveen.nl/nl/a-celtic-harp-dream/

 

3) ‘De harp met de engel’

harp solo concertprogramma op 200 jaar oude harp

De Harp met de Engel is een prachtig programma geheel uitgevoerd op Regina’s antieke Érard-dubbelpedaalharp uit 1819. Deze harp was een ”one of a kind harp” uit London, gebouwd voor Miss Broadwood en verkocht aan haar op 23 juni van dat jaar. Deze harp was een van de eerste pedaalharpen en hij is na 200 jaar nog steeds speelbaar. Maar dat niet alleen… de doorleefde klank raakt het hart. In het concertprogramma hoort u sappige anekdotes, klassieke én lichtklassieke muziek en bent u – na afloop – een bijzondere ervaring rijker.
Meer info hier: https://www.reginaederveen.nl/nl/de-harp-met-de-engel/

 

4) ‘Bijzonder concert bastuba, sousafoon en harp

Ferd van Gestel – bastuba, sousafoon en Regina Ederveen – harp

Swingend, serieus, kolderiek maar vooral gewoon heel ongewoon! Beide musici kleuren buiten de lijntjes door deze muzikale ongewone mix te laten horen.
Ze hebben er zelf ook veel lol aan! Het programma met veel humor en verrassingen, is reeds meerdere malen met succes gebracht!
Meer info hier: https://www.reginaederveen.nl/nl/over-regina/mogelijkheden/ferd-van-gestel-bastuba-en-sousafoon-regina-ederveen-harp/


 

Dit jaar al volgepland?
Planning op lange termijn (2023, 2024) is geen probleem voor mij.

Heeft u nog vragen, bel of mail gerust

Met harpe-groet,
Regina Ederveen – harpiste
www.reginaederveen.nl 
0525-631368 / 06-23194863 / info@reginaederveen.nl

Meer info...